Myibidder.com Forums
Myibidder.com|Forums|Register|Donate
User Id
Password
Forums logins require a separate registration.
No login yet? Register here
Forums IndexNew TopicReply
 
Myibidder Support for Web-based service
Web-based interface support
None of my Bids have been placed since last Sunday! Thu Oct 30, 2008 09:18 AM Quote
Honeybee
Newbie
Avatar
Posts: 4
Member Since: Oct 30, 2008
Location: Germany

Hi, been using this for months, works great!

Since last Sunday, every submitted bid of mine does no appear / is not placed anymore, even if my bid is much higher than the winner's!

Bidding on eBay Germany, using the web-based Interface (Firefox).

What's wrong?

Thanks and Regards
Honeybee

Rate: - Rate: Reset Rate: +  Reply Top Last Message
 Thu Oct 30, 2008 04:09 PM Quote
Sashka
Support
Avatar
Posts: 3652
Member Since: Feb 13, 2008
Location: www.myibidder.com

Welcome to our forums.

eBay introduced some changes recently and since you use international (non-US) auctions, then you might be affected.
http://www.myibay.com/forums/viewtopic/1345/international-auctions/
The service was updated to reflect these changes. I'm monitoring if any issues arise.
I'm sorry if you missed any auctions because of that. I really hope you will be able to find a replacement.

If you have some specific auctions, please send it with your eBay user id using Contact form.

Rate: - Rate: Reset Rate: +  Reply Top Last Message
 Thu Oct 30, 2008 04:26 PM Quote
Honeybee
Newbie
Avatar
Posts: 4
Member Since: Oct 30, 2008
Location: Germany

Hi, thanks for your answer :-)

I tried several times to use the contact form before registering forum. It doesn't work, as my email is always refused ("e-mail address is incorrect"...). Maybe the system doesn't like german email adresses? :-)

What can we do? I would like to notify these specific auctions which haven't worked.... don't want this to happen again..... for the time beeing I do not use sniper, as I'm afraid to miss important auctions because od the "bug".....

Rate: - Rate: Reset Rate: +  Reply Top Last Message
 Thu Oct 30, 2008 04:34 PM Quote
Sashka
Support
Avatar
Posts: 3652
Member Since: Feb 13, 2008
Location: www.myibidder.com

Honeybee wrote:
I tried several times to use the contact form before registering forum. It doesn't work, as my email is always refused ("e-mail address is incorrect"...). Maybe the system doesn't like german email adresses? :-)

That's weird..
Do you have the same e-mail account listed under your profile here in forums?

Rate: - Rate: Reset Rate: +  Reply Top Last Message
 Thu Oct 30, 2008 07:25 PM Quote
Honeybee
Newbie
Avatar
Posts: 4
Member Since: Oct 30, 2008
Location: Germany

yes please, and I tried other emails of mine.... i always get this same message: email address is incorrect :-)

Rate: - Rate: Reset Rate: +  Reply Top Last Message
 Thu Oct 30, 2008 08:26 PM Quote
Sashka
Support
Avatar
Posts: 3652
Member Since: Feb 13, 2008
Location: www.myibidder.com

I just checked it and it works fine.

Could you please check that you put your e-mail into "e-mail" field, not in "Name" field?
Or you can put your e-mail address in both fields to make sure.
Thank you.

Rate: - Rate: Reset Rate: +  Reply Top Last Message
 Fri Oct 31, 2008 10:24 AM Quote
Honeybee
Newbie
Avatar
Posts: 4
Member Since: Oct 30, 2008
Location: Germany

Hello, it worked now.
But it didn't work before ( I know the difference between my name and my email address ;-)
Sent an email with example for bugged auction
I appreciate your help!

Rate: - Rate: Reset Rate: +  Reply Top Last Message
Forums IndexNew TopicReply
 
All times are GMT . The time is 06:57pm.
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2007, Jelsoft Enterprises Ltd.